Polyethylene foam

Polietilen pena

   Polietilenska pena u sferi pakovanja i zaštite pakovanja je nezamenljiv proizvod. polietilenska ili PE pena je izuzetno lak materijal pa ne uvećava težinu transportnog pakovanja, otporna je na hemikalije, odličan je termički izolator, elastična je i otporna na vlagu.

   Polietilen pena je poznat po svojoj sposobnosti da izdrži velike količine pritiska bez gubljenja svoje prvobitne osobine ublažavanje što ga čini idealnim penu za aplikacije gde je podrška i trajnost su od ključnog značaja . Polietilenska pena proizvodi su trajni , za višekratnu upotrebu i 100 % reciklirati .

   Odlična je da ublazi efekte vibracije.

   To je čini odličnim materijalom za pakovanje za predmete koji mogu da primaju indiskretnosti rukovanje ili zahtevaju dalji prevoz.

Polietilenska pena

   Karakteristike polietilenske pene:

   Toplotna provodljivost, može da se reciklira, elastičnost i izdržljivost, plovnost, bez mirisa, lagana, ne brisanje prašine, neabrazivna, visoki opterećenja nosivost, dimenziona stabilnost, uniforma ćelijska struktura, odlično kompresivna svojstva puzanja, bakterije / hemijsko / masti / kalup / ulje / rastvarač otporan.

Order Now

Contact us by email: info@mprline.com or call us +381-63-827-1-927 and +381-65-827-1-927.

By clicking the right button "Order now", you can use the form for online ordering on our website.