Industrijske vreće (džakovi) i haube

Industrijske vreće / džakovi

    Industrijske vreće koriste se za pakovanje najrazličitijih proizvoda od Da bi se upakovalo veštačko đubrivo, gotovi malteri, gips, lepkovi, briket, deterdženti, hrana za kućne ljubimce, poljoprivredni proizvod i sl. koriste se industrijske vreće, odnosno plastični ili najlon džakovi, sa ili, ređe, bez štampe. Krajnji potrošači prepoznaju abmalažu koja je brendirana i brže i lakše pronalaze proizvod i odlučuju se za kupovinu. Tako da je štampa na industrijskim vrežama, odnosno najlon / plastičnim džakovima postala nezaobilazni deo pakovanja proizvoda.

    Moguće je štampati na industrijskim vrećama u više boja. Takođe, postoje i vreće sa ventilacionim otvorom za posebne vrste proizvoda koji se automatski pakuju: veštacko đubrivo, lepkovi za pločice, malteri i sl.

    Da bi se upakovali proizvodi, odnosno roba na paletama, koriste se termoskupljajuće haube. Proces je automatizovan / mašinski ili se vrši ručno tako što se na paletu postavi hauba i na nju se deluje toplotom. nakon toga roba na paleti postaje potpuno zaštićene od spoljnih uticaja.

    Haube štite proizvode na paletama i imaju termoskupljanje.

    Da bi izabrali najbolju vrstu štampe na dćakovima potrebno je dan nam dostavite podatke o tipu proizvoda koji se pakuje, načinu transporta, i potrebnom kvalitetu, kako bi odnos kvaliteta i cene bio adekvatam potrebama kupca. Uz pripremu za štampu i štampu na industrijskim vrećama u mogućnosti smo da Vas besplatno savetujemo koja je najbolja opcija za Vas i Vaš proizvod.

poručite odmah

Kontaktirajte nas na: info@mprline.com ili na telefone 063-827-1-927 i 065-827-1-927.

Klikom na desno dugme "Poručite odmah" možete koristiti formu za online porudžbinu na našem vebsajtu.