Politika privatnosti

   Mprline.com (u daljem tekstu: Sajt) ozbiljno shvata pitanje vaše privatnosti. Molimo vas da pročitate sledeći tekst kako bi ste saznali više o našoj politici privatnosti i načinu na koji koristimo lične podatke koje primamo i sakupljamo. Sajt zadržava pravo da povremeno izmeni politiku privatnosti po sopstvenom nahođenju.

   1. Prikupljanje ličnih podataka

   Sajt vrši prikupljanje ličnih podataka na različite načine, kao na primer preko web-sajt "cookies" (u daljem tekstu "kolačići"), prilikom vaše kupovine proizvoda na Sajtu i uzimanjem učešća u anketama Sajta.

   Kada se registrujete kod nas kao korisnik, Sajt će tražiti Vaše lične podatke u toku registracije, koji uključuju i puno ime i prezime, e-mail adresu, datum rođenja, pol, poštanski broj, zanimanje, interesovanja, da bi pružio bolje usluge korisnicima usluga. Sajt takođe prikuplja informacije korisnika usluga o aktivnostima na web-u preko log zapisa na web serveru.

   Osim u slučajevima učlanjenja, Sajt može prikupljati lične podatke koje ste popunili prilikom učešća na manifestacijama, promocijama, takmičenjima, on-line anketama koje organizuje Sajt ili neki od partnera Sajta.

   2. Na koji način se koriste vaši lični podaci

   Glavni cilj Sajt-a prilikom prikupljanja ličnih podataka jeste pružanje bolje usluge našim klijentima.

   Sajt se bavi obradom i istraživanjem prikupljenih ličnih podataka iz različitih izvora zbog boljeg razumevanja klijentovih potreba i interesovanja. Osim u slučaju da se aktivno opredelite da ne primate informacije iz Sajt-a, mi ćemo vam periodično slati informacije, kao što su pojavljivanje novih proizvoda, pogodnosti za članstvo i Sajt bilten.

   3. Zaštita vaših ličnih podataka

   Sajt ne rentira, ne prodaje, niti deli vaše lične podatke sa drugim ljudima niti nepoznatim kompanijama osim u slučaju nabavke proizvoda ili pružanja usluge na Vaš zahtev.

   Sajt može deliti vaše podatke sa partnerima Sajta i možemo Vam slati informacije o proizvodima ili uslugama partnera Sajta koje bi vas mogle zanimati.

   4. Upotreba kolačića (cookies)

   U cilju unapređenja Sajta koristimo "kolačiće" za praćenje vaših poseta. "Kolačić" je jedan mali podatak koji web server može privremeno da snimi u vaš pretraživač. Ovo je korisno zbog toga što omogućuje vašem pretraživaču da zapamti određene podatke kojima web-server kasnije može pristupiti.

   Načelno, Sajt koristi kolačiće zbog:

  • Identifikacije web korisnika. Kolačić će biti formiran kada se prijavite na našu web stranicu i biće uništen kada se odjavite;
  • Procene broja poseta. Svakom klijent pretraživaču biće dodeljen jedinstveni kolačić koji će zatim biti upotrebljen za izračunavanje razlika u ponašanju između registrovanih mušterija i običnih posetilaca;
  • Praćenja šablona pretraživanja. Sajt analizira šablone pretraživanja pomoću kolačića;
  • Merenja web saobraćaja. Sajt koristi kolačiće radi razumevanja brojnosti publike i saobraćajnih obrazaca unutar sajta.

   5. Google reklame i druge reklame

   Google, kao treće lice, koristi kolačiće pri prikazivanju reklama na Sajtu.

   Korišćenje DART kolačića omogućava Google-u da na Sajtu prikaže najrelevantnije reklame, na osnovu strana koje je korisnik pogledao kako na Sajtu, tako i na drugim sajtovima.

   Korisnici mogu da "isključe" mogućnost korišćenja DART kolačića posetom stranice Google ad and content network privacy policy.

   Sajt koristi kompanije "trećih lica" za prikazivanje reklama na Sajtu. Ove kompanije mogu koristiti informacije (ne uključujući: Vaše ime, adresu, e-mail adresu i broj telefona) o Vašim posetama Sajtu i drugim sajtovima u svrhu prikazivanja reklama proizvoda i usluga koje Vam mogu biti interesantne. Ukoliko Vam je potrebno više informacija o ovoj praksi, kao i da saznate kako da ne omogućite kompanije da koriste Vaše podatke u ove svrhe, kliknite ovde.

   6. Objave i izmene

   Sajt zadržava pravo da ažurira ili izmeni ovu politiku u bilo kom trenutku. Sajt će vršiti obaveštavanje o krupnijim promenama slanjem obaveštenja na vašu e-mail adresu koja se nalazi u našoj datoteci klijenata ili postavljanjem vidnog obaveštenja na naš web sajt.

   Prilikom pretrage Sajta ili korišćenja naših usluga, molimo da proverite takođe našu politiku privatnosti koja se tiče te određene usluge. Sajt je otvoren za sve vrste sugestija; slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakva pitanja.

poručite odmah

Kontaktirajte nas na: info@mprline.com ili na telefone 063-827-1-927 i 065-827-1-927.

Klikom na desno dugme "Poručite odmah" možete koristiti formu za online porudžbinu na našem vebsajtu.