Streč folija za umotavanje i paletiranje robe

Streč folija

    Streč folija je veoma rastegljiva folija koja se obmotava oko proizvoda, a koristi se za zaštitu i povezivanje proizvoda prilikom pakovanja.

    Ima nekoliko funkcija: poboljšava stabilnost proizvoda/pakovanja, određeni stepen zaštite od zaštite od vlage i oštećenja, zaštita paketa od sitnih krađa. Streč folija je stoga napravljena da zadovolji najrazličitije potrebe, bilo da se radi o snazi, zaštiti, pouzdanosti ili ekonomičnosti.

    Dimenzije: širina od 10 cm do 2 metra, debljina 1050µm.

   Streč folija koristise za pakovanje proizvoda prilikom transporta, posebno kada se radi o grupisanju proizvoda na paleti i najčešće je korišćena u transportne svrhe.

   Dopušta veliko istezanje, poseduje visoku elastičnost i providnost, otporna je na oštećenja, štiti od prašine i vlage i jeftina je.

    Mašinsko obavijanje paleta streč folijom može biti automatsko i poluautomatsko, i najbolji je način da se proizvodi na paleti grupišu, da se spreči njihovo padanje, prljanje i uticaj vlage. Za dodatnu zaštitu proizvoda od oštećenja uz streč foliju koristi se pucketava folija.

    Postoje standardna streč folija za ručno obmotavanje paleta i streč folije sa različitim procentom istezanja za mašinsko obmotavanje paleta.

    U ponudi imamo:

   1. Standardne streč folija dimenzije od 10 cm do 2 metra,

   2. Ručna streč folija,

   3. Mašinska streč folija,

   4. Pre-streč (streč folija od 7 mikrona),

   5. Streč folija širine 100mm,

   6. Streč folija, kao uložak za plastične drške,

   7. Streč folija u boji,

   8. Streč folija od regranulata,

   9. Streč folija za domaćinstvo.

Ručna streč folija

   Ručnom streč folijom se smatra svaka streč folija kojom se ručno mogu pakovati proizvodi. Većina ručnih streč folija je lakša od 5 kg po rolni.

Ručna streč folija

   Standardna širina streč folije je 500 mm, debljina 23 mikrona.

   Debljina streč folije može da bude od 10-30 mikrona.

   Ručna streč folija ima nekoliko funkcija: poboljšava stabilnost proizvoda/pakovanja, određeni stepen zaštite, zaštite od vlage i oštećenja, zaštita paketa od sitnih krađa. Streč folija je stoga napravljena da zadovolji najrazličitije potrebe, bilo da se radi o snazi, zaštiti, pouzdanosti ili ekonomičnosti.

   Danas je ručna streč folija najčešće korišćena folija za pakovanje proizvoda prilikom transporta.

   Osnovne karakteristike standardne ručne streč folije od 23 mikrona koju imamo u ponudi je, veliko istezanje (oko 150% ), visoka providnost, otpornost na oštećenja i ekonomska isplativost.

   Kao kod svake streč folije, ručna streč folija lepljiva je samo sa unutrašnje strane kako bi se sprečilo lepljenje palete za paletu.

   Mogu se koristiti I različiti dispanzeri koji olakšavaju upotrebu i smanjuju potrošnju streč folije.

Ručkice sa streč folijom

   Ručkice dimenzija 130x0.020 koju su pogodne za pakovanje manjih paketa. Debljina folije je 20 mikrona, širina 130 milimetara, namotana na ručku, omogućava brzo namotavanje oko manjih paketa.

Ručkice sa streč folijom

   Mini rolnice - Streč folija širine 100mm i težine od 350g.

Mašinska streč folija

   U zavisnosti od mašine koju kompanije koriste za pakovanje, kao i od vrste proizvoda koji se pakuju na paletu, mogu se koristiti različite vrste i debljine streč folije.

Mašinsko streč umotavanje paleta

   Mašinska streč folija se radi u kvalitetu standardna mašinska streč folija i super POWER streč folija.

   Mašinska streč folija kao i super POWER streč folija koju imamo u ponudi je debljine od 12-30 mikrona.

   Pozovite nas i donećemo uzorke streč folije u Vaš magacin I izvršiti testiranje na licu mesta. Takođe iznećemo naše predloge koja streč folija je za Vašu mašinu najekonomičnija, pri čemu se prvenstveno vodimo sigurnosću upakovane palete.

Pre-streč folija 7 mikrona

   Streč folija od 7 mikrona se dobija mašinskim istezanjem super POWER streč folije. Glavna prednost streč folije od 7 mikrona koju imamo u ponudi su duple ivice, što joj daje višu čvrstoću i teže je cepanje folije. Ima visoku moć održavanja stabilnosti palete. Ostvaruje veliku uštedu u potrošnji folije, manje puta menjanje rolni, manje zauzima skladišni prostor.

Pre-streč folija 7 mikrona

   Manji napor pri obmotavanju streč folije, nije potrebno istezanje.

   Streč folija je lepljiva samo sa unutrašnje strane, što sprečava lepljenje palete za paletu prilikom skladištenja i transporta.

Streč folija širine 100mm

   Streč folija širine 100mm , 3.2 kg težine, unutrašnji prečnih hilzne 74 mm, spoljašnji prečnik 86mm pogodna za alu I pvc profile ili težina po zahtevu kupca. Montira se na mašinu, koja automatski strečuje ALU i PVC profile.


Ručna streč folija

Streč folija, kao uložak za plastične drške

   Streč folija, kao uložak za plastične drške. Koristi se za ručno strečovanje manjih paketa. Streč folija može da bude namotana od ivice do ivice kartonske hilzne. Takođe u ponudi imamo i streč foliju sa dužom hilznom koja je pogodna za kidanje folije pri završetku strečovanja.

Streč folija na hilzni

Streč folija u boji

   Streč folija u boji po zahtevu kupca. Folija se proizvodi od čistog materijala, ima veliku istegljivost. Dodaju se prilikom pravljenja aditivi sa bojom. U ponudi imamo različite boje: bela, žuta, plava, crna…

Streč folija u boji

Streč folija od regranulata

   Streč folija od regranulata ili streč folija druge klase, proizvodi se od regranulata, ima manju istegljivost i lepljivost od standardne streč folije. Sive je boje i ima dve vrste pakovanja od 5 kg.


Streč folija za domaćinstvo

Streč folija za domaćinstvo

   Streč folija za domaćinstvo, restorane, ketering… U ponudi imamo standardnu streč foliju za domaćinstvo, 300x0.012 mikrona, rolna od 1 kg i 400x0.012 rolna od 5 kg. Ove su sa sertifikatom o zdravstvenoj ispravnosti izdatim od ovlašćene ustanove. Da Vaše namirnice zadrže svežinu.

poručite odmah

Kontaktirajte nas na: info@mprline.com ili na telefone 063-827-1-927 i 065-827-1-927.

Klikom na desno dugme "Poručite odmah" možete koristiti formu za online porudžbinu na našem vebsajtu.